2 de jul. 2012

PLANIFICA LES VACANCES PENSANT EN ELS TEUS ANIMALS DE COMPANYIA



Segons l'Institut de Turisme espanyol,  cada vegada hi ha més possibilitats a l'hora de planejar un viatge per a les persones que tenen animals. Tant al nostre país com a nivell internacional, va creixent el nombre d'establiments i mitjans de transport que els accepten.

A l’hora d’organitzar les vacances caldrà tenir en compte el mitjà de transport, l’allotjament i els requisits burocràtics i de salut del destí triat.

Per ajudar-te en tot el procés hem elaborat diferents articles sobre aquests temes:
Si viatgeu a l’estranger és important que consultis amb antelació suficient (1-2 mesos) la documentació que se us sol·licitarà per entrar el país de destí.Tingues present que Espanya té els seus propis requisits a l’hora de deixar entrar un animal i que els haureu de complir al tornar cap a casa.

Si finalment decidiu viatjar sense el gos o gat podeu deixar-lo allotjat en una residència de confiança com el Centre CaníVallgorguina, amb la que col·laborem a nivell veterinari.

1 comentari:

  1. Secondly, the ejector pins tend to go away small marks on the product where they make contact. If you look closely at most pliable components you will be able|it is possible for you to} to see these tiny, circular indentations from the ejection course of. This means if your molds price $25,000 then Direct CNC you would perhaps provide to pay the manufacturer again by paying them $1 further per unit for the primary 25,000 items produced.

    ResponElimina